Opinió

A la tres

On ets, Mariano?

“Hi ha un munt de sumaris, presumptes delictes i detencions al teu voltant, i no penses dir res? Aquest és el teu lideratge?

El jutjat central de l'Audiencia Nacional inclou entre els investigats pel cas Lezo l'exministre de Treball i expresident de la Generalitat Valenciana, Eduardo Zaplana, i l'exviceconseller de Presidència de la Comunitat de Madrid, Alberto López, i no dius res, Mariano? Has d'anar a declarar, detenen l'expresident de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, i tampoc dius res? La investigació sobre l'empresa pública d'aigües Canal d'Isabel II de Madrid ja té sota sospita (això que ara en diuen investigats) i no dius res? O és que, a banda del president del govern, no ets el president del PP? No hi té res a veure, el PP, en aquests casos? Amb la renúncia d'Esperanza Aguirre ja fas? Tu no has de dir res? No hi té res a dir, el responsable màxim del partit? Com a organització política, el PP ja està acusada i investigada penalment en cinc sumaris (els tres dels Gürtel, la destrucció dels discos durs del cas Bárcenas i l'operació Taula), i el seu president no fa una compareixença pública? No diu res? Calla? El PP té més de vuit-cents investigats o processats i el seu màxim responsable va fent? Els exministres Ana Mari, Rodrigo Rato, Ángel Acebes i Jaume Matas estan sota sospita (i en algun cas més que sota sospita) i Rajoy s'ho mira com si no l'afectés? Tres expresidents de comunitats autònomes investigats, més d'una desena de diputats o senadors, una vintena de consellers de comunitats autònomes, uns quants diputats autonòmics, uns quants presidents de diputacions provincials, un munt d'alcaldes i exalcaldes, quatre tresorers nacionals i tres gerents territorials, tots en sumaris judicials, i no passa res? On ets, Mariano? Acusacions d'associació il·lícita, frau, falsedat, estafa, tràfic d'influències i un munt més de presumptes delictes tipificats al Codi Penal i no passa res? Aquí el president d'algun partit ha de comparèixer ni que sigui per presumptes delictes que després se sap que eren falsedats, i a Madrid no passa res? Aquesta és la credibilitat del líder del PP? Amagar el cap sota l'ala, esperant que el temps ho enterri tot? On ets, Mariano? T'amagues?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia