Opinió

De set en set

Rajoy

Creieu que el senyor Rajoy està assabentat del que passa a Catalunya?, ha caigut en la desinformació alimentada pels seus correligionaris autonòmics?, o ha ensopegat amb el parany dels peperos hiperventilats? El comportament habitual d’un registrador de la propietat de mobilitat reduïda fa especular sobre les respostes a aquestes preguntes.

Fa un parell d’anys, el president espanyol i la veu complementària de Soraya anaven dient que tot això del procés era una cosa del president Mas i, ràpidament, van canviar de nom quan va arribar el nou molt honorable: l’independentisme és un mantra de Puigdemont, algunes vegades associat a Junqueras. Fins fa quatre dies no van introduir allò que la culpa era dels antisistema i, al final, hi van afegir un percentatge de radicals de Junts pel Sí.

Tota la culpa, predicava Rajoy, era de quatre embogits, que vivien de somnis de grandesa.

Amb el referèndum convocat, es cansaren de repetir que era impossible celebrar-lo, ja que no hi havia electors, ni urnes, ni paperetes. A l’hora de la veritat més de set-cents ajuntaments obrien les portes, apareixien les urnes i hi havia paperetes. Encara, a Madrid, en negaven l’existència, ja que els seus informants els deien que no existia allò que tothom veia.

Potser Millo, García Albiol o la Camacho expliquen a Rajoy una altra pel·lícula; i l’home no sap què passa a Catalunya. Ara li deuen dir que tot està controlat i que amb el 155 tornarà la calma, ajudats per l’extrema dreta riverista. Vagi en compte, senyor Rajoy, que els seus amics potser el porten a l’hort i, al final, serà vostè qui haurà de pagar la festa, quan nosaltres ja viurem a una altra galàxia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia