Opinió

De reüll

No es pot ser més roí

El motor que manté viu Cs és la fosca obsessió de generar odi i divisió

Ciutadans ha demostrat que la roïndat política no té límit. Que no tenen escrúpols ni humanitat. Dels seus actes i de les seves paraules només en destil·la vilesa i perversitat. La formació taronja ha demanat a la fiscalia que investigui el permís de 48 hores concedit a Jordi Cuixart i Jordi Sànchez. En la seva estratègia de mantenir viu el foc de la crispació, insisteixen en la mentida que els presos polítics tenen privilegis. Ells, que mai han posat el peu a la presó per conèixer de primera mà la seva situació. Que no els han anat a veure a través del vidre i que no s’atreveixen a mirar-los als ulls. S’ha de tenir estómac per posar en dubte la legalitat del permís amb l’argument que les màximes autoritats polítiques de l’administració penitenciària comparteixen “amistat intensa” amb els presos. Ho diuen perquè és el seu modus de funcionament? Com diu aquella frase feta castellana?

Després de 822 dies privats de llibertat, amb una condemna de nou anys de presó per l’horrorós crim de ser activistes socials, els Jordis han pogut passar 48 minses hores amb la seva família. Ciutadans, en aquestes circumstàncies de patiment humà, no té ni la dignitat de callar. Simplement callar. Quina vergonya haver de recórrer a tanta baixesa! Però ja sabem que el motor que els manté vius és la fosca obsessió de generar divisió a través de l’odi i la mentida. Perquè Ciutadans, sense la crispació, queda en res.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia