Articles

Atmosfera protegida

Vuvuzeles Xarxes socials

Cada vegada és més clar que la humanitat només assolirà un grau notable de civilització quan aconsegueixi abolir, després dels toros, esclar, el futbol. A totes les cafrades que acompanyen aquest esport hi hem d'afegir ara la bogeria de la vuvuzela. Un so infernal que ha inflamat l'ambient durant tot el dia al Mundial de Sud-àfrica i que segur que no trigarà a arribar aquí per fer-nos la vida encara una mica més incomoda. Si mirem a YouTube podrem sentir l'efecte de veure un partit amb el permanent fons de les maleïdes trompetetes. A més, sempre atents a les demandes dels usuaris, el famós portal ofereix una nova opció que permet veure qualsevol vídeo amb el fons de vuvuzeles. Només cal prémer el botó de la piloteta de futbol. Gràcies pel nou servei, YouTube!


Tampoc hi ha qui entengui ara aquest intent de desprestigi de les xarxes socials just quan ens havíem acostumat a relativitzar-les. D'acord, no serveixen per gaire més que per fer-nos mirar el melic però també van d'allò més bé per demanar favors, que mai se sap, o disculpes, si no som prou valents. La cosa ve a tomb perquè ara resulta que volen crucificar Fèlix Millet per demanar favors, prebendes, influències i tot el que calgui per carta ordinària explotant a fons la seva àmplia xarxa social. Caram, amb tants delictes com ha perpetrat aquest bon senyor, demanar feina per a un gendre estirant tots els fils només l'humanitza. Que vostè no ho faria?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia