Opinió

De set en set

TV3: l’obsessió unionista

La comissió del Parlament que controla la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals s’ha convertit en la pista de circ de l’unionisme. Els diputats de Vox, Cs i PP competeixen per veure qui la diu més grossa als directors dels mitjans de comunicació públics, que aguanten estoicament una mentida rere l’altra. Mentides que, per cert, queden transcrites al Butlletí Oficial del Parlament per a la posteritat.

A la trajectòria d’estrelles mediàtiques d’aquesta comissió com Lorena Roldán i Anna Grau, s’hi ha sumat ara Alberto Tarradas, de Vox; partits diferents amb una mateixa obsessió: tancar TV3. A la sessió de divendres, el diputat de Vox afirmava que TV3 i Catalunya Ràdio són “el botí que es reparteixen els separatistes”, un “altaveu propagandístic que silencia la majoria dels ciutadans” i un “exercici descarat d’intoxicació”.

Just 24 hores abans, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya havia fet públic l’informe de pluralisme polític a la televisió i la ràdio que demostra amb xifres que els informatius de TV3 i Catalunya Ràdio van ser els que van recollir més diversitat de veus polítiques el quart trimestre del 2020 en els diferents formats d’informació, entrevistes, magazins i taules d’anàlisi.

Si hi ha una programació lamentable és la que ofereix el Canal Parlament cada vegada que hi ha sessió de control de la Corpo, i no és culpa del canal. L’atac polític és legítim i el Parlament és el lloc indicat, però llançar mentides i estirabots per aconseguir tenir un tall de veu als mitjans que tant odien, no s’hauria de considerar normal en seu parlamentària.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia