Opinió

De reüll

Perills a la carretera

Diuen els agents que les banderes distreuen els conductors i són un perill

Aquesta setmana hem vist com la Guàrdia Civil retenia i identificava un grup d’activistes membres de l’ANC perquè penjaven estelades en un pont de la C-32 entre Sant Pere de Ribes i Sitges. Diuen els agents que les banderes els van molestar i que les estelades distreuen els conductors i són un perill per al trànsit. Què hi deuen veure, tan captivador, en una bandera?

De fet, recordo que fa uns anys la marca de roba interior femenina Promise va fer una campanya publicitària a l’entrada del pàrquing Saba de Vilafranca del Penedès. Des d’aleshores, sempre m’he preguntat si es pot relacionar la distracció amb la publicitat de roba interior perquè el fet és que, mentre el cartell amb les últimes novetats en blonda donava la benvinguda a l’aparcament, cada dos per tres els conductors s’estampaven contra la tanca de l’entrada. Què els devia seduir d’un anunci de calces i sostens?

Estaria bé conèixer l’índex de sinistralitat que hi ha en aquest punt concret de la C-32 on els membres de l’ANC van penjar les estelades, i potser també els accidents que hi ha a les carreteres espanyoles on des de fa dècades les siluetes d’uns braus de catorze metres d’alt que en un passat havien anunciat brandi s’han acabat convertint en “marca España”. Molt captivador!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia