Opinió

El combat del segle

El combat serà a vint-i-quatre assalts, tants com lletres té l’alfabet grec

Engega el micro, nano, que comença la vetllada! Atenció, bona nit a tothom... A la meva esquerra, amb noranta quilograms d’arguments i mascareta ben posada, els covidistes, també dits covidiotes i covinazis. Són el que no hi ha! Un portent d’estupidesa. Vaccí a cada braç, test PCR i certificat de vacunació, oi tant, senyor policia, el que vostè vulgui. Tanquen els ulls a la realitat. Diuen ser responsables però accepten convertir-se en conillets d’Índies dels laboratoris i multinacionals. No admeten que són ignorants, manipulables. Segueixen acríticament els científics i la premsa a sou del sistema. Els importa una merda obrir la porta a un temps totalitari i irrespirable. No pensen per ells mateixos i encara tenen la barra de criticar els que sí que ho fan. Són tan pesats que fan emprenyar. Escoltin, escoltin què diu un rival des de l’altre racó: —“Jo, cada dia més, vull no haver de barrejar-me entre els covidistes, perquè tinc comprovat que quan hi soc a prop m’agafa un mal de cap horrorós, i no és cap broma.”

A la meva dreta, també amb noranta quilograms d’arguments i la mascareta a la paperera, els antivaccins, també dits negacionistes i conspiranoics. Són el que no hi ha! Un portent d’estultícia. Braços inviolats de punxades, certificat fals per la patilla i el test PCR te’l fots pel cul. Tanquen els ulls a la realitat. Diuen tenir criteri, però accepten ser lloros de repetició d’altres indocumentats. No admeten que són ignorants, manipulables. Segueixen acríticament els youtubers i la premsa de les quimbambes, la veritablement lliure. Els importa una merda recular a temps medievals i empestats. No pensen per ells mateixos i encara tenen la barra de criticar els que sí que ho fan. Són tan pesats que fan emprenyar. Escoltin, escoltin què diuen els seus rivals: —“No suporto els terraplanistes, les seves ximpleries m’enerven tant que ja ni em molesto a fer-los entendre res.”

El combat serà a vint-i-quatre assalts, tants com lletres té l’alfabet grec. Després del quinzè (que és l’o mikrón, la petita) unes amables infermeres pujaran al ring a anunciar-los el patrocinador de la vetllada i a mostrar-los el premi per al covicombatent guanyador: dues entrades per al combat del segle, que serà quan arribi l’O megá, la lletrota gran, la virulenta de debò, l’apocalíptica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia