Articles

Greu i preocupant

CARTA DEL LECTOR

Em preocupa molt, però no m’ha sorprès: si no ho he entès malament, som el país amb percentatge per habitants d’Europa i Amèrica que consumeix més droga. En aquest punt cal parar el carro i reflexionar.

Per això tantes guerres, tanta revolució industrial, tanta passió per més i més creixement, tant de lluitar per la ciència i per “l’ensenyament”? Aquest és l’estat del benestar? Globalització, per què? Per això? Tantes lluites pels drets morals, per les religions, per les llibertats, pel respecte i per la “justícia” que no existeix a la terra dels mortals.

De jutges, advocats, fiscals, notaris, procuradors, funcionaris de tots colors, col·laboracionistes, oportunistes, covards irresponsables, especuladors, vividors, ganduls, eunucs intel·lectuals, “fantasmes”, imbècils, hipòcrites, lladres, senequistes, talps, homes de mals costums, multinacionals, bancs, màfies, fills de puta... de tot això en sobra i la vera llibertat natural i cultural amb equilibri no existeix, no convé al poder que els cega.

La joventut està decebuda i tenim una mostra palpant i real. L’home recollirà tot el que ha estat sembrant equivocadament aviat.

Ja és massa tard per intentar rectificar, és la meva nefasta conclusió, amb la qual m’agradaria molt equivocar-me.

El sistema està cec. Els arbres no li deixen veure el bosc.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.