Opinió

Marea alta

Comencem a fer figa!

He vist que el ministre Iceta ha demanat al president del PP que posi ordre al seu partit i compleixin el decret d’estalvi energètic, després que Ayuso ha insinuat la possibilitat de recórrer contra les mesures del govern espanyol. De fet, tots ens hauríem de mentalitzar sobre la necessitat de reduir la despesa energètica, no només en benefici de la pròpia butxaca, sinó en benefici del planeta. Però mentre llegeixo les demandes d’Iceta m’arriba el cas d’unes oficines del Sepe (Servició Público de Empleo Estatal) situades a Galícia, on les temperatures són més suaus que a Catalunya.

Es veu que en aquestes oficines durant tot el mes de juliol han treballat amb les finestres obertes per ventilar i refrescar l’espai. I un cop s’ha dictat el nou decret, el responsable del centre ha ordenat tancar les portes i engegar l’aire condicionat d’acord amb la nova normativa. Es veu que hi ha hagut algunes queixes d’alguns funcionaris que prefereixen continuar treballant amb les finestres obertes i sense aire condicionat, però com que la norma és la norma i s’ha de complir, doncs es tanca i s’engega l’aire. Ja ho tenim! El decret d’estalvi energètic comença a fer figa. Suposo que el dia que repartien el seny alguns no devien arribar a l’hora.

Ah! El wifi ja funciona!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia