Opinió

Keep calm

Ai, l’amor

L’actriu Hunter Schafer ha explicat en una entrevista a la revista GQ que ella i la Rosalia van mantenir una relació durant cinc mesos. “Tinc amistats molt boniques amb gent amb qui vaig tenir una relació sentimental”, diu l’actriu. Per afegir que Rosalia “és de la família, passi el que passi”. Schafer ha volgut posar fi a un rumor que l’acompanyava des que es van publicar unes fotos de totes dues passejant per Los Angeles i comprant mobles. “S’ha especulat molt durant molt de temps”, diu Hunter. “Una part de nosaltres vol posar fi a tot això, i una altra diu: però per què?, si no és assumpte de ningú!” Però al final “és una cosa que m’alegra compartir. I crec que ella també ho sent així”.

L’altra notícia sobre l’amor parla de l’exbisbe de Solsona i d’una escriptora amb incursions en la literatura eròtica. Fa dos anys i mig la notícia d’aquesta relació singular va sacsejar la societat. I ara Sílvia Caballol, que és l’escriptora en qüestió, ha explicat que, per fi, s’ha pogut casar amb Xavier Novell… per l’Església. “Creia honest, després de tant de temps que ens acompanyeu, no ocultar-vos que Xavier i jo, finalment, ens hem pogut casar per l’Església, gràcies a la misericòrdia del Sant Pare, que li ha concedit la secularització”, explica ella a Instagram.

Què tenen en comú aquestes dues notícies? Que totes dues celebren l’amor lliure, sigui entre dues dones, sigui entre un bisbe i una dona, sigui entre qui sigui. Que és veritat que pertanyen a l’esfera privada, però que en algunes circumstàncies és millor i més sa explicar les coses que amagar-les perquè, al cap i a la fi, el misteri en aquest cas només fa mal a les parelles. Que en un món tan miserable, des de les xarxes als camps de batalla, les notícies sobre l’amor ens reconcilien amb la humanitat. I que l’amor, duri cinc mesos o tota una vida, no hauria de fer mal, sinó guardar-se sempre en un lloc especial.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia