Opinió

Doneu-vos el gust

No sé qui segueix alimentant, i amb quines intencions, la polèmica sobre la setmana de vacances escolars del febrer o del març de l'any que ve, però cada vegada la veig més absurda. Els raonaments en contra de les noves vacances van, bàsicament, en la línia que no se sap on col·locar els nens aquells dies. Algú apunta que aquesta parada no és bona per a la dinàmica formativa dels alumnes. Altres diuen, sense recança, que no es poden donar el gust d'agafar vacances per haver de cuidar les criatures.

La veritat, jo no hi veig cap diferència entre aquest cinc dies i els dos llargs mesos de les vacances d'estiu. Què fan a l'estiu aquesta gent amb els nens? No és aquesta una parada encara menys didàctica que l'acordada pel govern?

Per a mi aquella setmana del mes de març serà una magnífica oportunitat per estar encara més amb els fills i fer alguna sortideta a preus que a l'estiu no pots ni somniar. A la fi, a una gran majoria de les feines hi ha un ample marge de maniobra sobre les vacances, en especial si t'ho prens amb un cert temps.

Dedicar hores als fills és la millor inversió que hom pot fer. Sempre m'ha sabut greu trobar, al llarg dels anys, tants i tants pares que lamenten amargament no haver dedicat als fills, quan eren petits, les hores que ara mai no podran recuperar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.