Opinió

La batalleta de cada elecció

Ja m'estranyava que, havent-hi eleccions municipals pel mig, cap candidat de Reus o de Tarragona hagués aixecat encara la bandera de l'enemic comú, apel·lant als baixos sentiments i a les rancúnies entre ciutats, per treure'n benefici electoral. L'amic Fernández del Partit Popular ha reivindicat el dret de la capital de la província a tenir una estació d'alta velocitat eliminant la prevista al costat de l'aeroport. I ho ha fet amb un argument d'aquells de pes: que Tarragona és la capital. El mateix de sempre. El que és menys important és la intermodalitat o que la majoria dels tarragonins dels barris, però també tota la resta de la gent del Camp, tenen més a prop el tren a sota a l'aeroport que a la plaça Imperial Tarraco.

Com calia esperar, darrere d'en Fernández s'hi han apuntat, amb matisos, els altres candidats a la Plaça de la Font i, per contra, cap dels de Reus ha estat prou viu per entrar a la batalla de guanyar vots vilipendiant els veïns. Deu ser que van amb el lliri a la mà o que els partits els tenen collats. El lamentable és que, amb juguesques interessades com aquestes, l'únic que aconsegueixen és donar a Madrid més arguments per retardar les obres ja adjudicades. I de guanyar vots res; la gent del Camp (si hi ha ebrencs, nosaltres som campencs o tarragoninocampencs?) passa ja de tanta tontería i inconsciència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.