Articles

Preguntes

Amics per sempre, enemics aviat

1.

PER QUÈ
va decidir Sandro Rosell llegir un comunicat per contestar el Real Madrid quan després va respondre totes les preguntes que li van fer els periodistes sense papers? No hi hauria d'haver ara una resposta del club al comunicat infame de resposta del Madrid, que feia caducar el parlament del president blaugrana?

2.

COM
és que fa la sensació que Sandro Rosell i Florentino Pérez tenen un pacte de no agressió, i més quan, tot i la contundència del president del Barça, no hi ha hagut cap més decisió que continuar amenaçant per a la temporada que ve? Ningú del Barça no veu que José Mourinho tornarà a la càrrega a l'agost? Què farà la directiva blaugrana llavors?

3.

SABÍEU
que el periodista José María García s'ha convertit en un fan de Sandro Rosell després que el va conèixer fa uns mesos en un acte a Toledo, segons va explicar el mateix comunicador? Sabeu que García no ha rebut encara la querella amb què l'havia amenaçat Florentino Pérez per haver dit que el president banc era un lladre a Veo 7?

4.

PESA
igual la motxilla de Laporta que la de Gaspart, segons Sandro Rosell? És igual la motxilla d'Enric Reyna que la de Núñez, segons Sandro Rosell? Totes les motxilles de les presidències del Barça pesen igual, segons Sandro Rosell? Per què fa la sensació que l'època de Laporta no va amb ell i que fa tot el possible per ignorar-lo i obviar-lo quan també va formar part d'aquella junta, iniciador indiscutiblement de totes aquestes temporades històriques?

5.

ENTENEU
les declaracions de Thiago que ahir feia a l'agència EFE: «Mentiria si digués que el meu somni és triomfar al Barça. El meu somni és triomfar en el futbol»? Si les declaracions dels futbolistes marquen una tendència, la de Thiago són un preàmbul de la seva marxa?

6.

ES
pot ser més cínic que Florentino Pérez de fer una nota pública acusant l'entorn de Rosell de ser el responsable del comunicat llegit pel president del Barça? Serà possible que tingui la poca vergonya d'obviar el paper de manipulador de tot el que ha estat passant aquesta temporada?

7.

NO
teniu la sensació que, després de les crítiques que ha rebut en general la iniciativa de fer una grada jove per part de la junta i després del que va dir Rosell en la roda de premsa que només es farà amb el vistiplau dels Mossos d'Esquadra, hi haurà marxa enrere i no veurem una grada específica d'animació… sortosament?

8.

SABÍEU
que a Minnesota ja han començat a vendre abonaments a dojo per la temporada que ve després de la roda de premsa d'ahir de Ricky Rubio anunciant la seva marxa als Timberwolves de l'NBA? Sabíeu que a Ricky el veurem amb el numero 9 a l'esquena?

9.

NO
teniu la sensació, només la sensació, que amb el fitxatge de Gregorio Manzano l'Atlético de Madrid viu permanentment en el dia de la marmota? No us sona a un d'aquells entrenadors de sempre que pinten molt bé però que acaben sent devorats per aquest estrany club?

10.

GUTI,
pròxim nou gran protagonista dels programes de televisió a Espanya? Sabeu que a Madrid ja corre que l'exjugador del Madrid podria ser protagonista d'algun xou de realitat en un futur no gaire llunyà? De moment ja l'hem vist a El hormiguero i també ahir a Las mañanas de la 1, al costat de la seva nova xicota?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.