Opinió

L'APUNT

Les prioritats de l'Estat

Sempre ha estat qüestió de posar-nos a la cua de les prioritats

L'Estat no té paraula i qualsevol excusa, argument, disculpa, eximent o discurs que vulgui donar als veïns de la ciutat de Girona que pateixen les obres del TAV no té cap mena de valor. Ni un. La seva prioritat era fer arribar el tren, i ja han vist

on arriba la seva eficiència: havien de tardar 33 mesos i les obres en realitat s'estan eternitzant, assolint ja quasi els cinc anys. Ni crisi, ni canvis de govern. Sempre ha estat qüestió de prioritats. En concret, de posar-nos a la cua de les prioritats. Per tant, què poden esperar els veïns de Sant Narcís quan, ara, el tren ja arriba a lloc i del que estem parlant és de la recuperació d'un espai de la ciutat, de la dignificació d'anys de molèsties, de la reposició de les pèrdues ocasionades als negocis? Doncs l'Estat, per variar, evita les preferències i les deferències i ens regala unes quantes excuses per amanir un nou incompliment. Qüestió de prioritats. La dels veïns, però, és clara: Que s'acabin les obres ja!



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.