Opinió

Energy

La veritat és que la graella de la televisió aquest estiu ha sigut una de les més dolentes que s'han programat en els darrers trenta anys

Quan no es té la sort d'un campionat de futbol amb possibilitats d'arribar a la final amb altes dosis de testosterona, i no s'aconsegueix només que una pífia deixant-hi pel mig una morterada de diners, els programadors poden triar entre suïcidar-se o prendre's tot l'alcohol que trobin i remenar els continguts arraconats en algun calaix de les videoteques.

Energy és un d'aquests canals que davant la desesperació són capaços de repescar programes que ningú hauria imaginat; per exemple, si vostès noten unes criatures que peguen els pares, els trenquen les portes de casa, trenquen tota mena de gots, criden, roben als propis pares… i pensen que aquests preadolescents són el pitjor que s'han tirat a la cara, és que no han vist mai el festival de nenes que es preparen per a triomfar amb el vestit més bonic que es puguin imaginar.

La cosa, però, és que els vestits són horrorosos. No són ni roses, ni blau cel, imitant les princeses Disney, ens trobem davant d'una indivídua d'uns 6 anys, que s'entesta a posar-se un vestit color maragda enfarriolada amb llaços i cridant que vol aquell vestit i només aquell. No sé si són millor aquestes petites futures bruixetes, o les violentes que tenen els pares directament acollonits.

La veritat és que la GRAELLA de la televisió aquest estiu ha sigut una de les més dolentes dels darrers 30 anys. Abans de repetir cinquanta mil vegades Temps de silenci o Plats bruts, o inventar-se històries que ni els mateixos amics de Sálvame són capaços de plantar ni cinc segons entre ells, el naixement del nét de la Pantoja, posterior separació, aparició d'un altre novio, intent de tornar a refer la relació primera, etc.

Energy és si no la millor opció, té diferents formats que entretenen entremig de tota la porqueria que nosaltres oferim. Repassant els buscadors de subhastes que van de traster en traster, i amb un cop d'ull sempre s'empesquen una, perquè llogar un traster i deixar de pagar-lo és veritablement una cosa estúpida; almenys l'amo hauria de donar una opció de quedar-s'ho primer.

El cas és que si ajuntem un estiu rúfol amb un mundial que ha sigut de pena, el que es pot veure són programes que haurien d'estar penalitzats per la llei, com la nena que sembla embruixada amb un vestit d'uns colors dels més esgarrifosos que es pugui imaginar. També recorrem fastigosos locals on uns individus terriblement grassos es cruspeixen els entrecots més grans que es puguin trobar per tal que el pobre concursant quedi a la ratlla de la mort.

Francament, no havia vist mai una programació tan horrible, una cosa és que cada any repeteixin Verano azul, però he d'admetre que mai de la vida arribaria a trobar nens que maltracten els seus pares sense que aquella pobra gent hi pugui fer res, gent que van a sopar a uns garitos plens de porqueria i greix que ningú ha netejat mai.

Ara que es comença a anunciar la nova temporada, temo que les coses no milloraran. Potser dissenyaran correccionals per a curar els pobres progenitors. Tal com va la cosa, els aconsellaria passar-se a les sèries americanes, franceses, del nord d'Europa... i oblidar-se d'aquests programes d'entreteniment que ja han tocat fons.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia