Opinió

Dallonses i daixonses

Estupenda Barcelona

Explicat per Trias, tot és estupend

Barcelona torna a ser la ciutat dels prodigis gràcies a la proximitat de les eleccions. L'alcalde actual, que quan era a l'oposició denunciava la despesa en autopropaganda del govern anterior, ara que té la vara ben agarrada polvoritza tots els rècords d'autobombo dels seus predecessors. Mentre el frenesí de les obres arriba aquests dies al paroxisme, banderoles penjades al carrer i missatges a la bústia pregonen que Barcelona té el govern municipal més estupend de la seva història. I l'alcalde s'ho fa venir bé per sortir a totes les fotos a totes hores i a tots els mitjans tots els dies. Explicat per Trias, tot és estupend, ço és, digne de causar estupor, extraordinari.

El nou mercat del Ninot s'inaugurarà cinc dies abans de les eleccions, però un mes abans l'ínclita autoritat municipal ja proclama que serà el mercat més estupend del món mundial. El mercat de Sant Antoni encara en té per un any o dos més d'obres, però ja trompetegen que serà megaestupend. La Boqueria ha estrenat un reglament estupendíssim: no hi poden entrar grups de més de quinze persones, la qual cosa no obsta perquè els turistes entrin disgregats i es reagrupin. En aquest dies s'han posat en circulació uns llampants i estupends agents cívics que expliquen als turistes que no es pot fer pipí al carrer... Estúpid? No, estupend!

De la futura plaça de les Glòries s'inaugura un bocinet estupend a corre-cuita com a tast avançat d'una estupendicitat tan inenarrable com la de la presó Model. Que la presó alternativa, promesa des de fa dècades, sigui avui un ermot de la Zona Franca no impedeix que es procedeixi a un enderroc simbòlic d'una petita part de la vella presó per poder explicar que la Model d'avui donarà pas a cosa estupendament estupenda. I així anem fent, amb un alcalde que cada dia es treu del barret un nou portent estupend i uns barcelonins que cada dia estem més estupendfactes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia