Política

Mor un dels ferits en l'atemptat a Westminster

La Policia Metropolitana confirma el decés de la quarta víctima, un home de 75 anys

Cinc persones més continuen en situació crítica

Una de les persones ferides dimecres en l'atac terrorista a Londres ha mort aquest dijous a la nit a l'hospital, segons ha confirmat la Policia Metropolitana. Amb aquest decés ja són cinc els morts en l'incident, entre les quals el suposat terrorista, Khalid Masood, i un dels policies que vigilava el Parlament del Regne Unit. Cinc persones més es troben en estat crític, una de les quals es debat entre la vida i la mort.

La policia ha precisat en un comunicat que la quarta víctima és un home de 75 anys que estava rebent suport vital en un centre hospitalari.

Les altres tres víctimes són una dona de 40 anys, la identitat de la qual no ha estat confirmada oficialment a petició dels familiars; Kurt Cochran, un ciutadà nord-americà de 54 anys que estava de visita a la ciutat, i l'agent de policia Keith Palmer. El cos ha anunciat que el seu número d'identificació del policia mort (4157U) serà retirat i no es tornarà a donar a cap altre agent.

Homenatge multitudinari

Els londinencs han celebrat aquest dijous al vespre una multitudinària vigília al centre de la ciutat en record dels quatre morts i els gairebé 30 ferits en l'atac a Westminster.

Centenars de persones han respost a la crida de l'alcalde, Sadiq Khan, s'han aplegat a la plaça Trafalgar, molt propera a l'escenari de l'incident.

Khan ha expressat la seva solidaritat amb els afectats i ha animat els ciutadans a no deixar-se “intimidar” pel terrorisme.

Vuit detinguts i l'operació continua oberta

La Policia Metropolitana ha informat que continua oberta l'operació policial en relació amb la investigació de l'atemptat amb tres escorcolls en curs a Birmingham i un altre a l'est de Londres.

D'altra banda, ha donat per acabats els registres realitzats a Carmarthenshire, Brighton i el sud-est de la capital britànica, amb un total de vuit detinguts.

A l'est de Londres s'ha arrestat una dona de 39 anys. A Birmingham, s'ha detingut una dona de 21 i un home de 23 en un dels escorcolls i una dona de 26 i quatre homes de 28, 27, 26 i 58 anys en altres domicilis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

estats units

Impliquen Trump en els esforços per a no veure’s perjudicat en les eleccions

barcelona

El ple aprova el reglament del Consell de la Gent Gran

cassà de la selva

Paneque i Puga obren la campanya fent una defensa de la democràcia

l’escala
política

Arrenca la cursa per guanyar i, sobretot, sumar una majoria

barcelona
política

Illa se solidaritza amb Sánchez i fa una crida a la “resistència col·lectiva”

sabadell
haití

Dimiteix el primer ministre i es constitueix el Consell de Transició

barcelona

ERC diu que és l’única que treballa per la llibertat de Catalunya i la millora de la gent

girona

Vergés: “Amb el lideratge de Puigdemont recuperarem el bon govern”

girona
estats units

Més universitaris detinguts a Los Angeles en protestes propalestines

barcelona