Política

Procés sobiranista

Puigdemont parlarà del referèndum “en altres termes” si no veu possibilitat de diàleg

“Sembla que estiguem intentant fer alguna cosa tan radical que no val la pena ni venir a escoltar” ha afirmat

El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha avisat aquest dimecres al Govern espanyol que parlarà del referèndum “en altres termes” si no veu cap escletxa per al diàleg després de la conferència que pronunciarà aquest dilluns a Madrid, de forma que preveu la consulta encara que no sigui acordada.

“Sembla que estiguem intentant fer alguna cosa tan radical que no val la pena ni venir a escoltar. He convidat el Govern. Han de venir a escoltar. Parlar és imprescindible. No podem situar el diàleg i la reivindicació fora de les parets de la democràcia”, ha subratllat en la sessió de control al Parlament en resposta al líder del PP, Xavier García Albiol.

Després de recordar que la conferència tindrà lloc després de l'acte final d'aquest divendres del Pacte Nacional pel Referèndum, el president ha advertit que “si el Govern no obre la més mínima escletxa al diàleg, caldrà parlar en altres termes”, en al·lusió al que va pronunciar al Debat de Política General del Parlament, quan va parlar de 'referèndum o referèndum'.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia