Política

Catalunya contra el gihadisme

Les autoritats espanyoles són rebudes amb una gran xiulada al baixar del bus

El cotxe del rei Felip VI és increpat a la seva arribada

Molts manifestants criden “fora el Borbó”

Les autoritats espanyoles que s’han desplaçat aquest dissabte a Barcelona per assistir a la manifestació contra el terrorisme i de suport a les víctimes dels atemptats de la setmana passada han estat rebudes amb una gran xiulada per altres assistents.

Ha passat cap a dos quarts de sis de la tarda, mitja hora abans de l’inici de la marxa. Els autobusos que transportaven, entre altres, els membres del govern espanyol han arribat al carrer Casp i allà els seus passatgers han estat escridassats.

La presidenta del Congrés dels Diputats, Ana Pastor, ha estat una de les autoritats que ha estat increpada a crits de “fora!”. Ni el rei Felip VI ni el president del govern espanyol es trobaven entre aquests primers grups que han baixat dels autobusos, però tampoc s’han lliurat de retrets. El cotxe del monarca ha estat rebut també amb una sonora xiulada i crits de “fora el Borbó!”. Rajoy també ha estat increpat amb la consigna “fuera! fuera!”, en castellà.

La escridassada ha estat persistent i ha seguit el recorregut dels representants de l’Estat.

Un cop ha acabat l’acte, la capçalera de representants polítics i institucionals s’ha desfet, i el rei Felip VI i el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, han estat novament escridassats quan apareixien a la pantalla gegant ubicada a la plaça.

Per contra, molts manifestants han ovacionat els membres dels cossos de seguretat i serveis d’emergències cada vegada que passaven. També han aplaudit el diputat d’ERC al Congrés Gabriel Rufián.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia