Política

Cs sospita que el ple d’aquest dijous té “un guió ocult”

Carlos Carrizosa creu que els grups independentistes presentaran una proposta amb poc temps per evitar que l’oposició reaccioni

El portaveu de la formació taronja retreu a Forcadell que s’erigís en defensora del Parlament davant el 155

El portaveu parlamentari de Cs, Carlos Carrizosa, ha acusat Junts pel Sí i la CUP “d’ocultar la veritable intenció” del govern i la majoria al Parlament amb el ple específic que han proposat per aquest dijous.

En la roda de premsa posterior a la reunió de la Junta de Portaveus d’aquest dilluns, el diputat ha assegurat que “novament l’opacitat, l’ocultació, la mentida tornen al Parlament de Catalunya” i ha alertat que hi ha “un guió ocult” en les propostes de resolució que es preveuen votar. “Hem d’intuir-les, no sabem què voldran fer, què se sotmetrà a votació a aquest ple, se segueix ocultant per covardia perquè saben que actuen contra la llei i no volen revelar les seves intencions”, s’ha queixat.

En aquest sentit, augura que els grups independentistes presentaran alguna proposta d’aquestes característiques “d’improvís i amb poc temps perquè l’oposició s’assabenti del que es pretén”.

I és que el portaveu parlamentari de la formació taronja entén que la petició de ple per a dijous és “un episodi més” dels independentistes per utilitzar el Parlament al servei dels “colpistes contra la democràcia”.

D’altra banda, ha retret contra la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, que “s’erigís en defensora” dels drets dels diputats a la declaració institucional de dissabte al vespre i l’ha acusada d’actuar com a presidenta només de Junts pel Sí i la CUP i “de ningú més”.

“El Parlament ha estat segrestat i emmordassat, no per Guàrdia Civil, els jutges o el govern d’Espanya ni el 155 sinó per la presidenta, i els membres de la mesa Junts pel Sí, i la CUP”, sentenciat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia