Política

POLÍTICA

José Zaragoza: “Cal deixar enrere Puigdemont i Rajoy”

El diputat socialista al Congrés i ex secretari d’organització del PSC diu en l’entrevista En Confiança d’El Punt Avui Televisió que “cal buscar gent nova que plantegi solucions per Catalunya”

Xevi Xirgo defineix el nou convidat al programa d’entrevistes En Confiança, d’El Punt Avui Televisió, com una persona discreta, que no concedeix massa entrevistes, que coneix molt bé el sistema comunicatiu del país però que l’utilitza poc perquè probablement on es troba més cómode és a l’ombra. José Zaragoza, diputat al Congrés pel PSC- PSOE i ex secretari d’organització i finances del PSC, defensa en aquesta entrevista el paper dels anomenats aparells dels partits perquè “l’única manera de transformar les idees en fets és a través de la organització i la coordinació.”

Sobre el paper del rei Felip VI en el Procés, Zaragoza creu que “el que no podem és jutjar els errors dels altres”. En aquest sentit, afirma que el monarca “va assumir la seva funció, hem de respectar el paper que li toca”.

Pel que fa al futur de Catalunya, el diputat socialista troba que no es pot reduir la imatge d’Espanya a Rajoy ni la de Catalunya a Puigdemont. “Al contrari, cal deixar enrere Puigdemont i Rajoy perquè no representen les dues parts. Hem de buscar un espai de gent nova que plantegi solucions a l a societat catalana.”

Quant a la possibilitat que s’avencin les eleccions, l’entrevistat manté que ”serien per passar-li factura a Esquerra Republicana, que és el que pretén Puigdemont, guanyar a ERC, treure-li més vots encara, perquè és evident que el conflicte està dins de l’independentisme ”.

Igualment, Zaragoza carrega contra el president espanyol i la seva estratègia de deixar podrir els problemes. “Tinc l’impressió que són extrems que s’alimenten, Rajoy necessita l’independentisme” i al revés.

L’entrevista s’emet al Punt Avui Televisió aquest dijous a les 20,30 i es repeteix a les 23.00.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia