Política

M. Àngels Vilà, la nova alcaldessa de Sant Martí Vell

Robert Vilà deixa el càrrec per encapçalar la llista d’ERC a Celrà

La fins ara tinenta d’alcalde de Sant Martí Vell, Maria Àngels Vilà, és la nova alcaldessa del municipi després de la renúncia del fins ara alcalde, Robert Vilà, tal com va avançar a principis d’agost. L’acte de constitució del nou ajuntament es va celebrar dimecres, 12 de setembre.

Robert Vilà deixa l’alcaldia de Sant Martí Vell per encapçalar la llista republicana el 2019 a Celrà. Tot i que no ho ha anunciat oficialment, la seva candidatura és vox populi. El seu nom ha de sortir ratificat en l’assemblea local que s’ha de dur a terme al municipi al final de setembre o al principi d’octubre, segons van explicar fonts de la comarcal d’ERC. Robert Vilà fa onze anys que es dedica a la política local; el 2007 va entrar a l’Ajuntament de Sant Martí Vell com a tinent d’alcalde. En l’entrevista publicada al principi d’agost en aquest diari, destacava el treball en equip durant el seu mandat i haver potenciat la feina conjunta amb els municipis veïns en matèria de promoció econòmica.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia