Política

Arrenca el dejuni de Montserrat, on participa Quim Torra

El president de la Generalitat, que aquest matí ha començat un dejuni de 48 hores a Barcelona, s’ha afegit a l’acció aquesta tarda i passarà dues nits al monestir

La protesta s’allargarà, per torns, fins al 26 de setembre

El dejuni solidari amb els presos polítics en vaga de fam que se celebra a Montserrat, on participa el president de la Generalitat, Quim Torra, ha arrencat aquest diumenge a la tarda.

Torra, ha arribat passades les set de la tarda al monestir on s’hi estarà fins dimarts. El president fa un dejuni solidari de 48 hores que ha començat aquest matí a Sarrià, a Barcelona.

El cap del govern, que ha arribat a Montserrat passades les set de la tarda, ha begut un got d’aigua simbòlic amb els seus companys de dejuni per donar el tret de sortida formal a l’acte de protesta.

Tora passarà les dues nits en una habitació de l’edifici Nostra Senyora, davant mateix de la basílica, i compartirà els espais comuns amb nou persones més que han començat el dejuni aquesta tarda.

El dejuni de Montserrat s’allargà, per torns, fins al 26 de desembre.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia