Política

L’ANC convoca una “concentració massiva” de vehicles a Barcelona per al 21-D

L’entitat també cita els ciutadans a les 9h a la Ciutat de la Justícia, on Roger Español compareix com a investigat per desordres públics

Els CDR criden a fer “barricades” i a concentrar-se davant de la Llotja de Mar

L’ANC ha convocat aquest dijous una “concentració massiva” de vehicles a Barcelona per al pròxim 21 de desembre amb motiu de la reunió del Consell de Ministres. A través del Twitter, l’entitat fa una crida a sortir d’arreu del país en cotxe de bon matí en direcció a la capital catalana per “dir ben clar que no són benvinguts”.

L’ANC també convoca a les 9 hores a la Ciutat de la Justícia, on Roger Español, que va perdre un ull en la jornada de l’1-O, compareix com a investigat per desordres públics.

Per la seva banda, els CDR també han fet una crida a través del seu compte de Twitter a fer “barricades” argumentant que aquest mètode pot tallar un carrer però obre el camí. I demanen els ciutadans que es concentrin a la Llotja de Mar des de primera hora del matí. Els CDR defensen que s’ha de seguir el model de l’Escola Industrial, Torroella, Santpedor, Deltebre o Sallent el matí de l’1-O. I apel·len a la “intel·ligència col·lectiva i organització”. A més, en una altra piulada criden els ciutadans a concentrar-se a primera hora del matí a la Llotja de Mar, on es reuniran els ministres del govern de Sánchez. Els CDR utilitzen el lema ‘el 21-D serem ingovernables’.

Per la seva banda, Òmnium ha convocat un acte polític amb el títol ‘Consell Popular de Ministres’ a les 11 hores del mateix 21 de desembre en un lloc encara per determinar i que comptarà amb la participació de diverses entitats de la societat civil de l’àmbit dels drets humans, de la cultura i l’educació. L’entitat fa una crida a “protestar de forma pacífica i determinada” per la presència del govern espanyol a la capital catalana i a “fer sentir la veu al carrer”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

eSTAT ESPANYOL

Sánchez es planteja renunciar després de l'acusació contra la seva dona

Barcelona
Política

Mor Joan Casas Montaña, exalcalde de Cornellà del Terri

política

Repetició al Senat d’Illa desvinculant-se de Koldo i d’ERC i Junts qüestionant la seva gestió

barcelona

El PSC es compromet a revitalitzar l’esport gironí

girona
Estats Units

Biden diu que l’ajuda a Ucraïna començarà a arribar en “poques hores”

Barcelona
estats units

Les protestes estudiantils als EUA generen divisió dins del Partit Demòcrata

barcelona
guerra a gaza

Israel pressiona Hezbol·là al Líban mentre continua bombardejant Rafah

barcelona
GIRONA

Junts fa una aposta per la transformació digital de les empreses

GIRONA
GIRONA

Trobada dels candidats d’ERC amb els sindicats per parlar d’habitatge

GIRONA