Política

Turull, Rull, Romeva, Forcadell i Bassa compleixen 365 dies de presó preventiva

Van tornar a la presó el passar març i ja havien complert un any de preventiva a finals del 2017

Els exconsellers Jordi Turull, Josep Rull, Raül Romeva i Dolors Bassa i l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell compleixen aquest dimarts 365 dies de presó preventiva. Tots ells van tornar a ingressar a la presó el passat 23 de març i ja hi van estar aproximadament un mes a finals del 2017, del 2 de novembre al 4 de desembre.

Alguns d’ells ho han expressat a través del seu compte de Twitter. “Avui fa, sumats, 365 dies que soc a la presó, sense judici ni sentència. I tot just avui podré dir-hi la meva”, afirma Turull , que aquest dimarts declara davant el Tribunal Suprem (TS). Bassa lamenta que l’hagin privat de llibertat. “Enyorança. Cap oblit. Amb ganes de declarar després de molts dies silenciats. Dignitat, fermesa i convicció”, afegeix.

L’exconseller Rull assegura que avui fa 365 dies de la “ignomínia d’una presó injusta i arbitrària”. Però garanteix que no els faran callar i no els “vinclaran”. “Ens mantenim tossudament alçats, compromesos amb la llibertat de Catalunya”, conclou l’exconseller.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia