Política

Álvarez de Toledo compara Jordi Sànchez amb Tejero

La candidata del PP considera que el cap de llista de JxCat no hauria de ser candidat perquè està processat per “greus delictes contra la democràcia”

La popular rebutja fer un debat electoral amb el líder sobiranista

La candidata del PP per Barcelona a les eleccions del 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, ha rebutjat la proposta del cap de llista de JxCat, Jordi Sànchez, de fer un debat electoral a la presó de Soto del Real. En una carta de resposta, Álvarez de Toledo ha considerat que no hauria de ser candidat perquè està processat per “greus delictes contra la democràcia” i ha avançat que proposarà al seu partit l’impuls de canvis legislatius perquè no siguin possibles casos com el de Sànchez.

“La seva presència a les llistes electorals em produeix el mateix rebuig moral i polític que m’hauria produït la candidatura de Tejero, Milans del Bosch o de qualsevol dels que el 1981 també van atemptar contra la democràcia”, afegeix.

Tot i les crítiques contra el fet que Sànchez pugui ser candidat a les eleccions del 28 d’abril, Álvarez de Toledo assegura que aquestes consideracions no entelen el seu “ple respecte” a la presumpció d’innocència del candidat de JxCat. “Li desitjo la millor sort als tribunals de justícia. No tingui dubtes que si fos absolt i complís la seva condemna, estaria disposada a debatre amb vostè”, conclou la carta.

El cap de llista de JxCat a les eleccions espanyoles del 28-A, Jordi Sànchez, ha contestat la resposta de la candidata del PP per Barcelona el 28-A, Cayetana Álvarez de Toledo, i li ha dit que lamenta que no accepti el debat. En una publicació a Twitter, Sànchez ha agraït la “rapidesa” de la resposta i li ha recordat que sempre el trobarà “disposat a dialogar i debatre”. “El diàleg té més sentit i és més necessari com més distants siguin les posicions”, ha destacat. En la mateixa publicació també li ha assegurat que esperarà “pacient” que el debat i el diàleg “’s’imposin”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia