Política

Nogueras avisa que triar el PSOE no és fer un vot útil sinó que significa “tornar a votar els del 155”

La candidata del PDeCAT al Congrés diu que el socialistes amenacen que amb VOX “entrarà el llop” però, al seu entendre, “el llop ja el tenim a dins”

La candidata número tres de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha assegurat aquest diumenge que el vot útil dels ciutadans de cara a les eleccions del 28 d’abril “no poden ser optar per aquells que ens amenacen cada dia amb el 155”, en referència a les últimes declaracions del president Pedro Sànchez i l’aplicació d’aquest article si Torra torna a la via unilateral.

Nogueras també ha criticat que el PSOE hagi amenaçat que amb VOX “el llop entrarà” al Congrés, perquè amb els socialistes “el llop ja el tenim a dins”. La candidata ha recordat que ha estat el PSOE qui ha demanat que s’imputi i s’investigui els votants de l’1-O.

Nogueras ha fet aquestes declaracions des d’Esparreguera en el marc d’un acte per a les municipals. La candidata número 3 de Junts per Catalunya al Congrés, Míriam Nogueras, ha assenyalat que l’anomenat vot útil “no pot ser per a aquells de la repressió, la por o la resignació”.

En aquest sentit, Nogueras ha destacat que el vot útil no es pot destinar a partits, com el PSOE, que amenacen constantment amb l’aplicació de l’article 155 de la Constitució.

Segons Nogueras, els ciutadans de Catalunya “tenen memòria” i recorden que va ser el PSOE “qui va dir sí al 155 i qui va aplaudir que el govern català fos empresonat i hagués de marxar a l’exili”.

Per això, davant els comicis del proper 28 d’abril, per la candidata de Junts per Catalunya no hi ha equívoc “i cal triar el Sànchez bo” que, segons ella, és Jordi Sànchez “i tots els que treballen per Catalunya”.

Míriam Nogueras ha insistit que el vot útil no pot anar condicionat a la por per la possible entrada de partits al Congrés que, com VOX, no tenen massa força al territori.

“Tots vam veure les imatges i aquells que defensen el masclisme i el feixisme eren quatre gats”, ha assenyalat. “El cuento que ve el llop ja no ens l’empassem, perquè el llop ja el tenim amb el govern del PSOE i l’hem tingut amb el del PP”, ha criticat.

Sobre els incidents i l’episodi de detinguts durant la manifestació antifeixista que hi va haver a Barcelona en paral·lel a l’acte de VOX a l’avinguda Maria Cristina, Nogueras ha dit que la possible utilització de les imatges en contra de Catalunya respon a intentar “justificar” un relat de violència inventat.

Míriam Nogueras ha fet aquestes declaracions en el marc d’un acte per a les municipals en què el candidat de Junts per Esparreguera, Jordi Mestres, s’ha presentat davant una cinquantena de veïns.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia