Política

Imma Coloma

Candidata a l'alcaldia de Junts per Tossa

“Hem de reflectir la singularitat que Tossa es mereix”

És llicenciada en medicina. Al ple de l’Ajuntament des del 1999, Colom serà alcaldable per quarta vegada. Del 2007 al 2011 va ser l’alcaldessa amb majoria absoluta.

Colom vol recuperar l’alcaldia perquè torni el seny a l’Ajuntament de Tossa.

Alcaldable per quarta vegada. Com afronta el projecte?
Com el primer cop. Amb optimisme i il·lusió. Les polítiques municipals són com les trinxeres. A mi m’encanta la política.
La medicina i l’alcaldia comparteixen objectius comuns?
A mi em preocupen molt les persones. I amb aquesta clara vocació d’atenció a les persones vaig entrar en la política. Aposto per la qualitat i el convenciment per la dinamització econòmica, social i sostenible.
Digui’m un dels objectius de per què es presenta.
El principal, per frenar l’especulació al nostre litoral. Per empènyer qüestions pendents i objectius d’un futur no gaire llunyà. També tenint clar que allò que funciona no s’ha de tocar.
Com valora el darrer mandat?
És l’hora d’iniciar un nou camí. Quatre anys més de Tossa Unida ens fan por. El màxim retret que podem fer al govern municipal és l’opacitat, l’ocultisme i el sectarisme. Deixaran l’Ajuntament marcat per l’endeutament i un futur govern lligat i hipotecat per als propers anys per projectes que convenen. Considero que, malgrat les trampes que ens han fet, hem fet una oposició ferma, seriosa i eficaç. Amb molts entrebancs, però l’hem pogut aturar bastant.
Faci’m cinc cèntims de l’equip.
Perquè lideri la candidatura no vol dir que sigui la millor. És un equip renovat, amb veterans i gent de nova fornada que algun dia lideraran la llista. És un equip que suma experiència i joventut. Agafar de tots el millor.
‘Caminem junts’ és l’eslògan.
Cal remarcar la importància del potencial de l’equip humà i posar l’accent en la transparència, la proximitat i les veritats. Les ganes de treballar pel poble es tradueixen a ser capaços de reflectir la singularitat que Tossa es mereix. Que no hagi de copiar, sinó ser un referent. Això l’equip ho té clar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia