Política

Jordi Cañas demana la inhabilitació de Torra per l’afer dels llaços

El candidat de Cs al Parlament Europeu diu que ningú està “per sobre la llei”

El candidat de Ciutadans (Cs) al Parlament Europeu, Jordi Cañas, espera que la justícia sancioni “convenientment” al president de la Generalitat, Quim Torra, i que “si és amb la inhabilitació, millor”.

Cañas ha fet aquestes declaracions en relació amb la compareixença de Torra aquest matí davant del TSJC com a investigat per desobediència a les resolucions de la Junta Electoral Central (JEC) sobre els llaços grocs i les pancartes relatives als presos que penjaven dels edificis públics.

En aquest sentit, el candidat de Cs a les europees ha assegurat també que “ningú està per sobre de la llei” i li ha recordat al president que “el Palau de la Generalitat no és seu”. “Ja és bastant desgraciat que tinguem un president racista però no pot fer propaganda política des d’un edifici que és patrimoni de tots els catalans”, ha insistit durant un acte de campanya a Lloret de Mar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia