Política

Colau concentra el darrer esforç a mobilitzar “el vot útil de l’esquerra”

La candidata dels Comuns visita la Prosperitat, on ja va fer un dels primers actes de campanya

L’alcaldessa reclama la unitat del vot progressista

Capicua. Ada Colau va tornar ahir al vespre a Nou Barris per tancar la campanya electoral al mateix districte on l’havia obert fa quinze dies, per palpar de prop l’escalf dels veïns dels barris que fa quatre anys li van donar la victòria i cridar a la mobilització de tots ells per concentrar el suport del vot progressista amb el qual confia repetir l’èxit demà. La pluja va obligar la comitiva electoral dels comuns a refugiar-se sota la pèrgola de la via Júlia i, tot i el temps desavinent i els problemes elèctrics, que van obligar l’alcaldessa a aturar la seva intervenció dues vegades, la gent va acompanyar Colau en el seu últim míting de campanya, que, una vegada més, es va convertir en una petita festa.

Hi va ajudar el to de Colau, que en els últims actes s’ha crescut i ha arribat al final de la campanya en plena forma, i ahir ho va demostrar aconseguint un llarg aplaudiment de la concurrència quan va acusar Ernest Margall de viure instal·lat en la poltrona del poder des de fa anys i de desconèixer els problemes reals de “la gent que no pot arribar a la fi de mes”

En el seu parlament, la candidata de Barcelona en Comú va repetir els arguments dels darrers dies, va fer balanç de l’obra feta i i va defensar el programa de govern, que aposta per una Barcelona verda que faci front a les estructures de poder convencionals. Per poder continuar governant en aquesta línia Colau té molt clar que només ho aconseguirà si atreu cap a si tot el vot d’esquerra i per això ahir va fer una última crida a aquests votants.

“Sortim a guanyar”, va dir Colau envalentida, abans de demanar “a tota la gent progressista de Barcelona que concentri el vot” en la seva candidatura. Colau va insistir que la seva és l’única opció per frenar “el pas de la dreta al govern de la ciutat”. Tant és així que de forma clara i diàfana va acabar la seva intervenció assegurant que la llista que representa és “el vot útil de l’esquerra a Barcelona”.

Van participar en l’acte el cor Revel i Quico Pi de la Serra, membre de la candidatura de Colau, que va aixecar el públic cantant Si els fills de puta volessin.

Per avui, Colau té previst passar el dia amb la família després d’atendre alguns compromisos amb els mitjans.

LA FRASE

Cal sortir a votar en massa i que tota la gent progressista de Barcelona concentri el vot
Ada Colau
AlcaldessA de barcelona


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia