Política

QUIM AYATS

CAP DE LLISTA D’ERC A GIRONA

“Escoltaré les propostes d’un costat i de l’altre”

Està “content” però “no eufòric” per haver mantingut els 4 regidors

Destaca que el seu és un projecte “a mitjà i llarg termini”

Ayats s’estrena com a cap de llista mantenint els quatre regidors d’ERC en un ple que creix de 25 a 27.

Com valora els resultats?
No estem eufòrics, però sí contents de consolidar-nos perquè tothom sap les dificultats que hem tingut. Tenim un projecte a mitjà i llarg termini i creiem que aquests resultats l’avalen i ens animen a treballar en aquest nou projecte d’ERC.
Entenc, llavors, que la idea, amb l’equip que han format ara, és treballar aquests quatre anys i enfortir-se amb vista al 2023?
Sí, nosaltres hem fet un equip nou, més enllà fins i tot de la candidatura, il·lusionat i que vol treballar amb vista al futur. A més, per nosaltres és important no només el què sinó també el com, volem fer les coses d’una manera diferent, des de la proximitat.
Estan oberts a parlar amb tothom? Tant Madrenas (JxCat) com Salellas (Guanyem) han manifestat que buscaran aliats per governar.
Nosaltres escoltarem tothom. El que segur que no ens podem permetre a Girona és no escoltar ningú. Hem d’escoltar les propostes que ens puguin fer.
Creu que ha de tenir prioritat la llista més votada o veu bé també la possibilitat d’intentar bastir una alternativa?
Crec que nosaltres hem d’escoltar les propostes que ens puguin fer d’un costat i de l’altre. Que qui té la responsabilitat de provar-ho primer segur que és la llista més votada, però que hem d’escoltar totes les possibilitats que hi hagi.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia