Política

Les bases de BComú avalen que Colau presenti la seva candidatura a la investidura

Els comuns aposten per “fer un pas endavant” per “mantenir viva la possibilitat d’un govern tripartit”

El plenari de BComú ha donat llum verda aquest divendres al fet que l’alcaldable de BComú, Ada Colau, presenti la seva candidatura a la investidura del 15 de juny.

Després que la Coordinadora de l’organització proposés que Colau opti a la reelecció, les bases que participen activament en l’organització han avalat amb 457 vots a favor i només 27 en contra aquesta decisió, que permetria Colau tornar a ser l’alcaldessa sempre que aconseguís el suport de 21 regidors –11 més dels que té BComú– el pròxim 15 de juny.

La proposta de la Coordinadora ratificada pel plenari aposta per “fer un pas endavant” per “mantenir viva la possibilitat d’un govern tripartit” liderat pels comuns davant els “vetos creuats” de PSC i ERC.

Malgrat que el plenari el formen unes 2.000 persones, només 350 persones han pogut participar en el debat en omplir l’aforament de la sala del Centre Cívic La Sedeta on s’ha celebrat el plenari, que ha durat unes dues hores. Així, 484 persones han votat en el plenari. Les que estaven a la sala ho han fet a mà alçada, mentre que les que han quedat fora ho han fet a través d’una urna.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia