Política

El primer sopar groc de Fornells aconsegueix recaptar 4.000 euros

Fornells de la Selva va acollir, com a acte previ a la Diada, un sopar groc. Va ser organitzat pels membres de la secció local de l’ANC, amb el suport de les tres forces polítiques amb representació a l’Ajuntament: JxCat, ERC i Independents per Fornells (IpF). Va ser el primer sopar groc que es realitzava al municipi. Els seus impulsors en fan una valoració molt positiva i destaquen que va ser “tot un èxit”. Hi van assistir 350 persones, entre les quals hi havia Meritxell Lluís i Albano-Dante Fachin. Es va aconseguir, a més, una recaptació de 4.067 euros, que es destinaran a la caixa de solidaritat. Aquests diners es van reunir gràcies a la venda dels tiquets i el sorteig de dues urnes (amb aquesta última acció es van obtenir 430 euros).

L’esdeveniment va tenir lloc el 10 de setembre al pavelló poliesportiu, situat al carrer Nou. En la vetllada es va projectar un vídeo amb un missatge de Montse Bassa i també es van visionar imatges amb dos talls de veu: un de Jordi Cuixart i un altre d’Anna Gabriel. Hi va haver, a continuació, les actuacions musicals de Make Botswana Great Again; Xènia Enrique i Francesc Ferragutcasas, i de Lateumare.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia