Política

La marxa de torxes de Cassà suspesa es farà l’1 d’octubre

La secció local de l’ANC de Cassà de la Selva realitzarà el dimarts 1 d’octubre la marxa de torxes que es va haver d’anul·lar el dimarts 10 de setembre per la previsió de mal temps. A banda del simbolisme de l’1-0, segons va destacar el coordinador de l’ANC cassanenca, Àlex Capdevila, van decidir triar aquesta data “perquè no hi havia previst cap acte” i amb la voluntat “de mantenir la marxa de torxes com a acte de protesta per demanar la independència”.

La marxa de torxes es realitza a Cassà de la Selva des de fa set anys, juntament amb diverses poblacions que en realitzen com ara Girona, Llançà i Tossa de Mar, entre d’altres de la demarcació. “És important continuar fent aquest tipus d’actes”, va recalcar Capdevila. En la crida a participar-hi es recorda que “la marxa de torxes és l’expressió popular i col·lectiva de reivindicació nacional del poble català”.

La marxa de torxes de Cassà de la Selva sortirà a dos quarts de nou del vespre de la plaça de la Coma i farà un recorregut per diversos carrers del barri vell. Està previst que es llegeixi un text de la periodista i escriptora Isabel-Clara Simó, una lectura unitària en altres marxes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia