Política

JxCat tornarà a presentar Jami Matamala al Senat

El polític gironí tornarà a ser candidat per recuperar la immunitat

Jami Matamala va anunciar ahir que tornarà a ser candidat al Senat per JxCat per així recuperar la immunitat i evitar ser detingut. “Si soc escollit, tornaré a gaudir de la immunitat, que té més valor que la justícia espanyola”, va declarar i va insistir en la seva “poca fe” en aquesta.

Després de la dissolució del Senat per la convocatòria d’eleccions, el fins ara senador Matamala va tornar a Waterloo i va dir que s’hi estaria fins a la convocatòria electoral “en espera dels resultats finals”. Matamala va ser encausat per suposat encobriment de l’expresident Carles Puigdemont durant el viatge en què va ser detingut a Alemanya. La causa es va arxivar, però es va reobrir a petició de la fiscalia. La candidatura es va anunciar en el marc de l’habitual manifestació al Parlament Europeu per reivindicar els escons dels eurodiputats Carles Puigdemont, Oriol Junqueras i Toni Comín.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia