Política

La CUP vol que el Parlament rebutgi la suspensió parcial de la proposta de resolució per “contrària a drets fonamentals”

Els anticapitalistes presenten una esmena on no reiteren el text suspès perquè ara volen “focalitzar-se” en “quines són les llibertats i restriccions del Parlament”

La CUP-CC ha presentat aquest dimarts una esmena a la proposta de resolució suspesa parcialment pel TC i que va ser registrada per JxCat, ERC i ells mateixos on es proposa el “rebuig” a aquesta suspensió perquè “és contrària als drets fonamentals de llibertat d’expressió, llibertat ideològica i participació política”.

En aquesta esmena, els anticapitalistes no reiteren la part tombada pel TC on es defensava el dret d’autodeterminació i la reprovació del Rei sinó que simplement demanen que la cambra la rebutgi i citi en el text afectat.

Segons ha explicat el diputat Carles Riera, ara volen “focalitzar-se” en “quines són les llibertats i restriccions del Parlament”. De fet, Riera ha afegit que ja s’ha presentat en diverses ocasions mocions en defensa de l’autodeterminació i “quan escaigui” en tornaran a presentar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia