Política

David Fernàndez. periodista. exdipUTat del parlament (cup)

A Catalunya hi ha un 23% d'exclusió social i 1,5 milions de persones en situació de pobresa. Què cal fer davant aquesta societat de l'exclusió i la cronificació de la pobresa?

Avançament de l'entrevista al president de la Generalitat

Resposta a la pregunta del convidat:

  • VÍDEO: David Fernàndez. EL PUNT AVUI
Una de les raons per les quals insistim en tenir les eines d'Estat al nostre abast és per poder atendre situacions que com a país ens avergonyeixen. Aquest país genera prou recursos, a través de l'esforç que fan els seus contribuents i les seves empreses, com per poder donar una atenció decent i digna a la gent que ho passa més malament, per reduir bosses de pobresa i per oferir les condicions perquè la font, la garantia contra la pobresa, que és el treball, sigui un treball digne. Crec que hem de poder garantir que les empreses a Catalunya seran pròsperes, i que a Catalunya es podrà un guanyar la vida i garantir als que ho passen pitjor les condicions i les oportunitats per reduir les bosses d'exclusió social que encara tristament tenim al nostre país.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia