Política

Mercè Casals CiU

“Un dels serveis que encara és municipal és el de la llar d’infants, i ens fa por pensar que sigui el proper de ser privatitzat, la qual cosa no ens estranyaria veient el que han fet amb la residència i els serveis funeraris. I això ens preocupa, sobretot perquè a Sant Fruitós la privatització ha representat un encariment dels preus molt substancial per als usuaris. Un altre exemple d’aquesta manera de fer del govern, de no reconèixer errors, és la multitud de propostes que hem fet els regidors [de CiU] i que han menystingut per no donar-nos la raó. Durant aquest mandat, tot i l’actitud negativa cap a les idees del nostre partit, hem continuat treballant amb el mateix to positiu i rigorós i hem impulsat propostes encaminades precisament a millorar la qualitat de vida dels ciutadans. Com és habitual, el govern les ha rebutjat i hi ha votat en contra, però davant l’evidència que són necessàries, finalment les ha acabat realitzant. Algun exemple n’és la neteja de les zones verdes, l’arranjament dels parcs infantils, el manteniment de la zona esportiva de Torroella i els arranjaments de la plaça Pintor Casas, de l’ascensor de la Rosaleda i de l’asfalt malmès a la baixada de les Brucardes”.

Àdria Mazcuñan ERC

“El govern de coalició de Gent Fent Poble i PSC-PSOE té majoria absoluta i, en ocasions, l’exerceix de manera discutible i sense matisos. Això, però, no ha fet que ERC deixi d’aportar propostes en diferents formats, i de ser-hi de manera constructiva en tots els moments en què n’hem tingut oportunitat. La majoria de les nostres propostes, però, són votades en contra tot i que, curiosament, veiem que s’acaben portant a terme un temps després.” A banda, “a nivell de país, el govern de Sant Fruitós té un problema important, ja que els dos grups municipals no estan d’acord. Onze dels tretze regidors som independentistes i a l’inici de mandat ERC va fer una proposta de govern en clau de país que incloïa Gent Fent Poble i CiU. Però Gent Fent Poble va preferir aliar-se amb el PSC i ara es troben que tenen un govern amb grups que de vegades es voten en contra, els uns dels altres. Caldrà veure què passa, perquè com més s’acceleri el procés més podria afectar. Pel que fa a l’economia, “ens preocupa el superàvit de 5,2 milions d’euros. Que l’Ajuntament tingui aquest estalvi acumulat respon al fet que encara hi ha partides pendents d’execució, i no pas al fet que siguem més solvents”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

còrsega

L’Assemblea aprova el projecte de reforma per a l’autonomia

barcelona
POLÍTICA

ERC tria els representants de la Selva, Gironès i Pla de l'Estany per a la seva llista

GIRONA / SANTA COLOMA
política

Ajornat el judici contra Jové, Salvadó i Garriga per la campanya electoral i no per la llei d’amnistia

barcelona

Refer la llei d’enjudiciament

Madrid

Turquia, mediadora per interès

Istanbul
Brigid Laffan
Presidenta de l’European Policy Centre

“Les guerres a Ucraïna i Gaza definiran el futur d’Europa”

Barcelona
Susanna Bazán López
Cap de l’oposició a Porqueres (Junts per Porqueres)

“Hi ha una mala gestió de govern i falta transparència”

Porfqueres
política

Collboni perd la moció de confiança, però anuncia una ampliació del govern

barcelona
rússia

Sis anys de presó per a una membre de Pussy Riot

barcelona