Moren els alcaldes de Catarroja (PP) i Bonrepòs (PSPV-PSOE)

Francisco Chirivella i Vicenta Bosch han faltat després de patir una llarga malaltia

L'alcalde de Catarroja, el popular Francisco Chirivella, i l'alcaldessa de Bonrepòs, la socialista Vicenta Bosch, han mort amb poques hores de diferència als seus respectius domicilis després de patir ambdós una llarga malaltia. Chirivella, que actualment també era diputat provincial, fou elegit alcalde per primera vegada en 1995 i va exercir de primer edil fins a 2003. En 2007, va guanyar les eleccions i va tornar a la presidència del consistori.

L'alcaldessa de Bonrepòs era una de les veteranes de la comarca de l'Horta. De fet, va ser la primera alcaldessa de l'Horta i actualment era portaveu socialista en la Federació Valenciana de Municipis i Províncies. Va governar el seu municipi de manera ininterrompuda fins a 2003. Després de quatre anys a l'oposició, va guanyar les eleccions de 2007.

La formació popular ha sigut la primera a traslladar el seu condol a la família i amics de Chirivella, en que subratlla «el treball de l'alcalde pel seu municipi i la seua aportació al projecte dels populars valencians».



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.