Política

Suport als presos polítics

Càrrecs electes de la Catalunya Nord es manifesten en suport als presoners polítics catalans

Càrrecs electes d’arreu de Catalunya Nord s’han manifestat avui a Perpinyà en suport als presoners polítics catalans. A la concentració hi han participat intel·lectuals, associacions cíviques, militants catalanistes i ciutadans en defensa de la democràcia. La mobilització ha volgut mostrar la solidaritat als parlamentaris catalans empresonats per la justícia espanyola per les seves conviccions independentistes.

Entre els càrrecs electes s’hi ha pogut veure l’exdiputat socialista i batlle d’Argelers de la Marenda Pierre Aylagas, el batlle de Pesillà de la Ribera Jean-Paul Billès, el batlle de Sant Andreu Francis Manent, el regidor de la majoria municipal de perpinyà Jean-Michel Henric, el responsable a Catalunya Nord de la France Insoumise Philippe Assens i l’ex batlle de Perpinyà Jean-Paul Alduy. El secretari general del Partit Comunista Francès a la Catalunya Nord i ex batlle d’Elna, en desplaçament a París, ha enviat el seu suport a la manifestació. Per una altra banda les autoritats franceses han “recomanat” que no hi hagi banderes estelades a actes similars que han de tenir lloc aquest cap de setmana al Voló i Prats de Molló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia