Santa Perpètua comença a treballar per a la consulta del 25-A

La plataforma ciutadana Santa Perpètua Decideix es va presentar divendres al centre cívic El Vapor i va anunciar a les 300 persones que hi van assistir que ja han començat a treballar per organitzar una consulta sobiranista al municipi el 25 d'abril. L'organització va fer un repàs dels referèndums cívics que s'han celebrat després del primer d'Arenys de Munt i va exposar els objectius a curt termini, que inclouen mobilitzar unes 130 persones com a voluntaris i recaptar uns 3.000 euros per a la logística, des del lloguer d'un local fins a les paperetes, pancartes i material informàtic. Abans de l'acte l'entitat ja havia reclutat 63 voluntaris i ahir, en la primera assemblea per validar les comissions de treball, la xifra ja s'acostava a les 120 persones.

En la presentació hi van intervenir, a més del portaveu de la plataforma, Xavier Gispert, i el coordinador, Albert Oller; l'actor perpetuenc David Selvas, i l'historiador Jaume Sobrequés. Selvas va parlar de la importància que existeixi la possibilitat de decidir, sigui quin sigui el sentit del vot. Sobrequés va comparar les consultes amb una segona transició democràtica i va criticar els partits que han prohibit votar als seus militants.

Per cloure l'acte, Gispert va presentar la pàgina web i els espais que han obert a Facebook i Twitter per mantenir els veïns al dia dels preparatius. La plataforma espera disposar de centres cívics com a col·legis electorals i, com en altres municipis, preveu obrir el termini per al vot anticipat uns dies abans.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.