Política

Una edil de CiU prepara una llista independent a Lloret

La quarta tinenta d’alcalde, Lluïsa Baltrons, treballa en una candidatura “plural” al marge del PDeCAT

El batlle, Jaume Dulsat, veu cohesionat l’equip de govern i lloa la gestió del tripartit local

Una regidora de l’equip de govern de Lloret, de CiU, prepara una llista independent al marge del PDeCAT per a les municipals del 2019. La quarta tinenta d’alcalde, Lluïsa Baltrons, membre de l’executiva del PDeCAT, ha decidit fer camí pel seu compte i treballa des de fa setmanes en la candidatura, que qualifica de plural.

Baltrons va ser la número 3 de CiU el 2015, darrere el cap de llista i actual alcalde, Jaume Dulsat, i el regidor Albert Robert, el president de l’execcutiva local del PDeCAT. Tots dos coneixen els plans de Baltrons. Dulsat prefereix valorar la bona feina de l’equip de govern (CiU, ERC-Avancem i PSC), que veu cohesionat, i destaca els projectes endegats. Esmenta l’ajut rebut de 2,27 milions d’euros en fons europeus Feder per consolidar Lloret com a destinació turística intel·ligent.

Baltrons (Girona, 1976) és llicenciada en geografia per la UAB i té una dedicació de 28 hores setmanals a l’Ajuntament, on fa de regidora de Serveis Centrals. La futura alcaldable participa en les juntes de govern local, igual que el primer tinent d’alcalde, l’esmentat Robert, el segon tinent d’alcalde, Jordi Orobitg (ERC-Avancem), i el tercer tinent d’alcalde, Antonio Lorente (PSC) –aquest, però, està de baixa.

Els quatre primers

Baltrons i Dulsat seran rivals a les eleccions del 26 de maig. Són dos dels quatre candidats confirmats. També seran alcaldables Jordi Orobitg (ERC-Avancem) i Enric Martínez, antic regidor del PP, que liderarà la formació d’Independents de la Selva.

LA XIFRA

6
regidors
de 21 té CiU a Lloret. El 2015 va ser la llista més votada, per davant del Millor (4) i del PSC (3).


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia