Política

Universitats per la República convoca una vaga l’1-O per “pressionar” l’Estat a respondre les “demandes catalanes”

Coincidint amb el primer aniversari del referèndum, el col·lectiu estudiantil impulsa manifestacions a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona ”’

La plataforma Universitats per la República ha anunciat aquest divendres que convoca una vaga estudiantil el proper dilluns 1 d’octubre acompanyada de manifestacions a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona. Coincidint amb el primer aniversari del referèndum, els estudiants universitaris han convocat la jornada reivindicativa sota el lema Ni oblit, ni perdó.

El col·lectiu ha fet una crida a “pressionar” l’Estat a respondre les “demandes del poble català” sorgides de l’1-O. També han denunciat que la “repressió no s’ha aturat” i que se segueix “atacant” a la ciutadania i a les institucions catalanes.

Tot i que encara no han detallat el recorregut de la manifestació de Barcelona, està previst que arrenqui a les 12 hores a la Plaça Universitat per acabar a la Plaça de Sant Jaume.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia