Riudoms Decideix destaca la valentia del líder del PP al municipi pel seu suport

El Partit Popular de Tarragona i la plataforma cívica Riudoms Decideix han entrecreuat declaracions de desmentiment i suport, respectivament, al líder local del partit a Riudoms després que aquest acudís en un acte informatiu de la plataforma i posés a la foto de suport a la consulta sobre la independència juntament amb els representants de la resta de partits polítics.

La plataforma considera «un èxit reunir totes les forces polítiques de Riudoms en una foto de suport a Riudoms Decideix», i ha destacat que això ha estat impossible a la majoria de municipis catalans. Per això, fa un «reconeixement a la posició valenta d'un representant polític [el del Partit Popular]» per haver participat en el col·loqui durant el qual les formacions han de debatre els arguments a favor o en contra de la independència de Catalunya.

En canvi, el PP de Tarragona va emetre un comunicat en què també englobava el PP de Riudoms per desmentir «categòricament» que «la formació popular tingui cap intenció de fomentar la participació en el referèndum il·legal impulsat per la plataforma Riudoms Decideix». Segons el mateix partit, el polític popular Marc Junivart va prendre part en la reunió informativa, però «en cap cas hi dóna suport ni participa dels seus objectius». La plataforma, però, assegura que Junivart va figurar lliurement a la foto.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.