Política

Acusen el PP de comprar vots per correu a Melilla

Un vídeo difós per l’opositor CPM mostra una reunió entre el fill del president de la ciutat autònoma, Juan José Imbroda, negociant amb dos individus un suposat intercanvi de vots per feina

El PP replica que les imatges estan manipulades i anuncia que denunciarà els autors de l’enregistrament i els qui l’han difós

El principal partit de l’oposició a Melilla, Coalición por Melilla (CPM), ha acusat el PP d’un presumpte cas de compra de vots per correu per part del PP. Els populars ja han anunciat que denunciaran la difusió d’un vídeo on es veu el fill del president de la ciutat autònoma, Juan José Imbroda, negociant suposadament una operació per alterar resultats electorals.

Al vídeo, Imbroda fill es reuneix amb dues persones amb les quals negocia l’intercanvi de vots fraudulents pel PP a canvi d’aconseguir feina a les persones que aconsegueixin els vots. “El meu company ja té 170 vots per correu”, afirma un dels interlocutors al vídeo.

A una altra gravació –en la qual no surt el fill del president de la ciutat autònoma– s’escolta una conversa en la qual un home assegura a la persona que suposadament ha d’aconseguir els vots –és la que grava amb càmera oculta– que Imbroda li ha dit que: “Amb 300 vots, demà estàs treballant”.

La trobada amb Imbroda, segons publiquen els mateixos mitjans, es va produir a principis d’abril.

El PP de Melilla ha anunciat que presentarà dues denúncies davant les tribunals per la difusió del vídeo. Els populars asseguren que és una “entrevista trampa” i afirmen que està “manipulada”.

El líder popular a l’enclavament nord-africà, Juan José Imbroda, que també és candidat al Senat a les eleccions del 28-A, ha avançat en una roda de premsa aquest divendres que portaran a la justícia “a qui ha fet i a qui ha publicat” el vídeo difós per CPM.

“A totes les eleccions, els pocavergonya de CPM, i Mustafa Aberchán al capdavant, sempre ens preparen un numeret d’aquests”, ha lamentat.

Imbroda ha assenyalat que si en ocasions anteriors els objectius van ser l’exdelegat del govern Abdelmalik el Barkani i la seva viceconsellera Nassera al-Lal, ara la víctima ha estat ell. “En aquest cas, la peça era major, sóc jo. No és el meu fill, sóc jo. El que interessava era posar-me al peu dels cavalls”, ha indicat. Segons ell, la denúncia de la presumpta compra de vots “és un clàssic de CPM, juntament amb altres coses que fan”.

El dirigent popular ha volgut deixar clar que al PP reben tothom perquè van “de bona fe” i no tenen “res a amagar”.

En aquest sentit, ha explicat que el 2 d’abril va aparèixer “un individu amb més gent” a la seu del PP que volia parlar amb el seu fill, el qual els va rebre a la trobada que apareix al vídeo.

No obstant això, Imbroda ha assegurat que hi ha un tall al minut 1:29, on falta més d’un minut de gravació, “per empalmar una conversa amb una altra posterior”, de manera que “sembla que Juanjo li diu que el col·locarà a Himosa”, una de les empreses que tenen contractes adjudicats a la ciutat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Estat espanyol

Feijóo diu que Sánchez fa una “operació de supervivència política”

Estat espanyol

La fiscalia demana arxivar el cas contra la dona de Pedro Sánchez

Barcelona
Estat Espanyol

Brussel·les considera la decisió de Sánchez un “afer intern” espanyol

Barcelona
política

Aragonès diu que no té sentit una qüestió de confiança i demana a Sánchez que “planti cara” a la ultradreta

barcelona

Manos Limpias admet que la denúncia es basa en retalls de premsa

Barcelona
política

Illa diu que respecta el “parèntesi” de Sánchez i crida els socialistes a la “resistència”

barcelona
política

Jordi Pujol : “Ara toca Junts, votaré Puigdemont”

barcelona
Marc Sanabria
Cap de l’oposició a Palau-solità i Plegamans i portaveu del PSC

“La biblioteca era la punta de llança de la renovació”

Palau-solità i Plegamans
política

El govern va renovar al febrer les condicions per al Hard Rock

barcelona