Política

La CUP es prepara per seguir governant a Verges

Amb una llista renovada i transversal, Ignasi Sabater revalida com a alcaldable plantant cara com a única candidatura a diversos fronts judicials

La CUP de Verges torna a presentar-se a les eleccions municipals del 2019 com a única candidatura i amb un grup transversal que “vol continuar treballant pel poble de Verges i el país, apostant en tot moment per una política de proximitat i per la necessitat de progrés social”.

La formació l’encapçala de nou l’actual alcalde del poble, l’Ignasi Sabater, que, malgrat els diferents fronts judicials que encara té oberts, ha fet un pas decidit perquè “ni la por ni la repressió de l’Estat poden condicionar el futur dels pobles i del país”.

El grup està integrat per persones de diferents àmbits: esportiu, cultural, educatiu i social, que “des del primer moment tenen clar que es presenten amb la voluntat de col·laboració i treball conjunt”. “Apostem per la idea de continuar treballant per Verges col·lectivament, perquè l’Ajuntament és el poble i el poble som tots”, diu el cap de llista.

“Aquests últims anys hem treballat de manera molt intensa i amb un projecte molt clar des de l’inici. Hem estat valents i ambiciosos amb projectes com ara el POUM i el porta a porta. En tot moment hem pensant en el poble i la seva gent. I puc dir que tant d’esforç ha valgut la pena”, destaca Sabater.

Els eixos principals que defineixen el nou projecte són un “programa realista i estructurat en compromisos i reptes, la mateixa filosofia del darrer mandat.

Una llista renovada

“Estem molt contents perquè el grup s’ha incrementat amb la incorporació de persones a les quals ha convençut la nostra filosofia i manera de fer. I hi entren amb molta il·lusió i disposades a aportar el seu granet de sorra”, remarca Ignasi Sabater.

Junts fem Poble-CUP és l’única llista que es presenta al poble de Verges i, per tant, governarà els pròxims quatre anys. És notòria l’absència de llistes com ara la d’ERC, present als comicis des del 2003, o la del PDeCAT, que amb l’antiga CiU, han estat presents al municipi des del 1983.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Política

Sánchez vol un nou finançament autonòmic amb un model “singular” per a Catalunya

barcelona
guerra a gaza

Israel anuncia una “pausa tàctica” diària al sud de la Franja per permetre l’entrada d’ajuda

barcelona
europa

Intercanvi de presoners entre Suècia i l’Iran

barcelona
iran

París, Londres i Berlín denuncien que Teheran intensifica el seu programa nuclear

barcelona
europa

Milers de persones surten als carrers contra l’extrema dreta a l’Estat francès

barcelona
guerra a gaza

Vuit soldats israelians moren en una explosió a Rafah

barcelona
Religió

La diòcesi de Terrassa celebra el vintè aniversari

Barcelona
unió europa

La UE iniciarà negociacions d’adhesió amb Ucraïna i Moldàvia

barcelona
POLÍTICA

Relleu a l’alcaldia de Torredembarra que passa a mans del PSC

Torredembarra