Política

Artadi reconeix que s’han quedat “curts”

S’ofereix a ERC per fer de Barcelona la capital de l’independentisme

Celebra que Puigdemont hagi “arrasat” i confia que Ponsatí acabi sent diputada a Europa

La regidora electa de l’Ajuntament de Barcelona, Elsa Artadi, ha reconegut que amb Junts per Catalunya s’han quedat “curts” a Barcelona. Segons ella, el motiu ha estat que el candidat d’ERC, Ernest Maragall, “ha agafat vot útil de l’independentisme i del canvi”, ha dit en una entrevista a Catalunya Ràdio, en què s’ha ofert a ERC per fer de Barcelona la capital de l’independentisme. “Està en mans d’ERC materialitzar un govern diferent”, ha afegit. La regidora electa de JxCat ha celebrat el “magnífic” resultat del partit a Europa. “L’efecte del president Puigdemont és bestial i va arrasar”, ha destacat. “Sempre hem dit que es l’autèntic líder de l’independentisme”, ha afegit, i s’ha mostrat confiada que Clara Ponsatí acabi sent diputada a Europa. “Seria una gran victòria i un gran resultat per a ella”, ha reconegut.

Segons Artadi, el resultat de JxCat, que s’ha quedat lluny d’ERC, s’explica perquè Junts per Catalunya és la primera vegada que es presenta a nivell municipal i han d’acabar de fer aquesta “transformació”. “Es va parlar molt amb quina marca anàvem o si anàvem junts i estem en plena transformació”, ha dit, tot i que considera que aquest és un punt de partida per seguir “creixent” a tot arreu.

Artadi s’ha ofert obertament a Maragall i ha dit que previsiblement parlaran amb ell avui mateix. Entenen que el resultat a Barcelona és una “bona ocasió” per fer un govern de l’Ajuntament de Barcelona “totalment independentista”. “És evident que estem disposats a seguir treballant amb aquesta unitat”, una coalició que “treballem” des del 2012 amb ERC i per teixir majors complicitats i estratègies del món independentista, ha explicat.

“Està en mans d’ERC materialitzar un govern diferent, que tiri endavant projectes i que resolgui problemes que s’han cronificat durant aquest mandat i que Barcelona torni a ser la capital de l’independentisme”, ha afegit Artadi. “Per nosaltres no quedarà”, ha reblat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

L’hegemonia del PNB trontolla

Barcelona
Orient Mitjà

Israel respondrà a l’Iran tot i la crida a la contenció dels EUA

Beirut
Gorka Knörr
Polític basc

“Seria un greu error reeditar el pacte de govern PNB-PSE”

Barcelona
Índia

La democràcia més gran, en perill

Tòquio
Carles Ibáñez
Cap de l’oposició de l’Ajuntament de les Preses (+ Aprop les Preses)

“Les coses han de ser clares, en la variant, i arribar al consens”

Les Preses

El Consell Comarcal el Baix Empordà condemna els fets de Bellcaire

la bisbal d’empordà
guerra a gaza

Israel prepara l’evacuació de Rafah per començar la invasió

barcelona
POLÍTICA

Suport a Campmajó i al ‘segon exili’ de Tsunami, a Girona

GIRONA
política

El ple de Girona aprova incrementar el preu de les zones blava i verda

girona