Política

Colomé (Junts) treballa per ser l’alcalde de Sils

El candidat més votat per només dos sufragis està disposat a liderar “el canvi”

L’advocat Eduard Colomé, de 35 anys i militant del PDeCAT, treballa per ser el nou alcalde de Sils. Tot i ser el candidat més votat per només dos sufragis –657 respecte dels 655 de l’alcalde en funcions, Martí Nogué (IdSelva)–, Colomé (Junts) ha començat els contactes per fer un equip de govern de “com a mínim 7 regidors”.

Colomé considera que és l’hora d’iniciar una nova etapa després de dotze anys amb Nogué. La fragmentació del ple –sis grups es reparteixen tretze llocs– obligarà a parlar amb més d’una formació. És probable que Fem+Sils (2 edils) formi part del nou equip de govern, i s’hi podrien afegir Tots Som Sils, Sils En Comú i el PSC, tots tres amb un representant.

Colomé podria ser el tercer alcalde silenc després del retorn de la democràcia. L’han precedit l’esmentat Nogué des del 2007 i abans ho havia estat el convergent Joaquim Rovira (1979-2007).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia