Política

Batlle afirma que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i avisa que “no pot cronificar-se”

L’Ajuntament de la capital catalana es reunirà el dijous al matí amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn

El tinent d’alcaldia de Prevenció i Seguretat de l’Ajuntament de Barcelona, Albert Batlle, ha afirmat que la inseguretat a Barcelona “no és irreversible” i “no pot cronificar-se” i, de fet, ha assegurat que totes les accions que s’estan treballant actualment van dirigides a revertir la situació.

Després de l’homicidi d’un home durant una baralla al Port Olímpic aquest diumenge, que eleva a cinc les víctimes per homicidi a la ciutat, Batlle ha reconegut durant una atenció als mitjans que la situació els “preocupa” i que “no és tolerable”.

Així mateix, ha anunciat que el dijous vinent a dos quarts de nou del matí l’Ajuntament es reunirà amb els Mossos d’Esquadra, la Guàrdia Urbana i representants dels locals d’oci nocturn tant del Front Marítim com del Port Olímpic per abordar la problemàtica.

Batlle, que ha confiat que es podrà revertir la situació i ha recordat que durant el passat sempre s’ha acabat amb els “repunts d’inseguretat”, ha demanat un “esforç” col·lectiu per caminar en aquesta direcció, i ha assegurat que hi ha una “relació estreta” entre tots els cossos de seguretat.

D’altra banda, el tinent a l’alcaldia també ha condemnat totes aquelles formes d’autoorganització ciutadana que simulin agents policials prenguin competències dels cossos de seguretat i ha avisat que “es perseguiran”. “La seguretat pública és responsabilitat dels poders públics”, ha sentenciat, per afegir que qualsevol activitat en aquesta línia “és un delicte” i que no es pot “prendre la justícia per la mà”. Així, ha advertit que això és “perillosíssim” i ha fet una crida a la responsabilitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Desenes de morts en un nou atac israelià a Rafah, al sud de la franja de Gaza

BARCELONA
política

Illa promet “col·laboració i lleialtat mútua” entre Estat i Generalitat

barcelona
política

Puigdemont avisa que Catalunya no pot ser el “flotador” del PSOE

barcelona
FIGUERES

Concentració antimonàrquica davant la Fundació Gala-Dalí

FIGUERES
COREA DEL NORD

El règim de Kim Jong-un efectua noves proves d’armes al mar Groc

BARCELONA
REGNE UNIT

Londres rebutja la proposta de Brussel·les per a la mobilitat dels joves

BARCELONA
ORIENT MITJÀ

Duel contingut entre Israel i l’Iran

BARCELONA

No i no

Banyoles
LA CRÒNICA

Memòria democràtica a Castell i Platja d’Aro