Política

Palau-saverdera farà més plens municipals

L’oposició força que es facin plens ordinaris cada dos mesos i frena la proposta de dedicacions del govern

L’Ajuntament de Palau-saverdera farà ple municipal cada dos mesos –i no cada tres com fins ara–, un acord que va arribar després que l’oposició tombés el 4 de juliol la proposta del govern de fer-los cada tres mesos. Per altra banda, continua pendent el règim de dedicacions i retribucions dels regidors en continuar les discrepàncies entre el govern de Gent de Palau-AM i els grups Junts i Alternativa.

Gent de Palau-AM volia continuar amb el règim de retribucions que es va aplicar durant tot el mandat 2015-2019. L’alcaldessa, que exerceix la presidència, rep 100 euros per assistència al ple i 400 per assistència a les juntes de govern, mentre que els regidors en perceben 50 per ple i 200 per junta.

Junts per Palau i Alternativa per a Tothom volen que tots cobrin el mateix, sense diferenciar entre la presidència i la resta d’assistents. Els tres grups municipals van acordar en el ple del 26 de juliol continuar-ne parlant-ne i buscar una solució conjunta per aquest bloqueig.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia